Zamena i povrat poručenog artikla

Imamo 15-dnevnu politiku vraćanja, što znači da imate 15 dana nakon prijema artikala da tražite povratak.

Da biste imali pravo na vraćanje, kupljeni proizvod mora biti u istom stanju u kome ste ga primili, nekorišćen, sa fiskalnim računom i u originalnom pakovanju. Nismo odgovorni ukoliko dodje do oštećenje proizvoda prilikom nepravilnog korišćenja. Ispravnost svakog proizvoda je proverena pre pošiljke. Fiskalni račun ili dokaz o kupovini je obavezan.

Za početak vraćanja možete nas kontaktirati na simplysimple.office@gmail.com. 

Ako vaš povratak bude prihvaćen, dobićete uputstva o tome kako i gde da pošaljete svoj paket. Stavke koje su nam poslate bez prethodnog zahteva za vraćanje neće biti primljene. Ukoliko zatražite povraćaj novca,a ne zamenu proizvoda, na račun ćemo Vam uplatiti ukupan iznos vrednosti proizvoda. Troškove poštarine snosi kupac.

Uvek nas možete kontaktirati za bilo koje povratno pitanje na simplysimple.office@gmail.com


Štete i problemi

Molimo vas da pregledate proizvod po prijemu i odmah nas kontaktirate ako je artikal neispravan, oštećen ili ako dobijete pogrešan proizvod, kako bismo mogli da procenimo problem i ispravimo ga.


Izuzeci / nepovratni artikli

Nažalost, ne možemo da prihvatimo povraćaj artikala na rasprodaji ili poklon kartice.


Razmene

Najbrži način da obezbedite da dobijete ono što želite da vratite predmet koji imate, a kada se vrati prihvati, napravite posebnu kupovinu za novi artikal.


Povraćaj novca

Obavestićemo vas kada primamo i pregledamo vraćeni proizvod i odmah vam javiti da li je povrat sredstava odobren ili ne. Ako bude odobreno, odmah ćemo vam uplatiti novac na račun.
Ako je prošlo više od 15 radnih dana od kada smo odobrili vaš povratak, kontaktirajte nas na simplysimple.office@gmail.com.