Isporuka

Isporuka na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe. Porudžbine
koje su primljene do 13h svakog radnog dana, biće isporučene sledećeg radnog dana. Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete paket od kurira, možete kontakirati kurirsku službu i odmah dobiti informaciju za preuzimanje.

Takođe , ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete paket kada Vas kontaktira kurir , možete se odlučiti za opciju preuzimanja paketa sa paketomata. Imajte na umu da od trenutka ostavljanja paketa na paketomat , imate rok 48h da preuzmete paket. U slučaju da paket ne preuzmete za vremenski period od 48h, automatski se kreira nalog za povrat paketa pošiljacu (tj. nama).
Naravno, ako ipak hoćete da preuzmete ,a niste u mogućnosti da preuzmete paket za tih 48h možete nas kontaktirati i dogovoriti se sa nama naknadno za preuzumanje paketa. Naši kontakt podaci za sve potrebne informacije su ovde - kontakt.

Cena poštarine je 350 dinara po paketu , bez obzira na broj artikala u "korpi".

Paket plaćate po pouzeću, kada vam kurir donese paket.

NAPOMENA:

Vreme isporuke paketa ne zavisi od trgovca, već isključivo od kurirske službe. Vreme isporuke paketa , takođe zavisi i od lokacije primaoca. Ukoliko se desi da paket ne bude isporučen odmah sutradan od datuma poručivanja , paket možete očekivati u vremenskom periodu jednog do pet radnih dana. 

U slučaju velikog interesovanja i potražnje SimplySimple proizvoda koji se nalaze u Vašoj korpi, željeni proizvod ne bude moguće isporučiti u predviđenom roku, Vi ćete biti obavešteni putem email-a u roku od 24h.