Skip to content

Besplatna dostava za porudžbine preko 4000 dinara! Isporuka paketa 1-5 radnih dana , samo na teritoriji Srbije.

Korpa

Politika privatnosti

U ime internet prodavnice SimplySimple obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i korisnika.

Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nam neophodni za poslovanje i informisanje radi pružanja kvalitetnih usluga. Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam omogućava sigurnu i bezbednu saradnju sa našom firmom.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika. Sve radi pružanja brze i kvalitetne usluge.

Svi posetioci i kupci imaju mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing liste (newsletter).

Naša internet prodavnica SimplySimple(thesimplysimple.com) će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Naši zaposleni u kompaniji su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.